Straffen Toebak en het Kollebloemkoor zetten de burchtsite in vuur en vlam

Het tweede burchtconcert in Herzele viel samen met de viering van de Vlaamse feestdag. Het Kollebloemkoor uit Sint-Lievens-Esse trad op als opwarmer. Daarna was er samenzang onder de noemer Herzele Zingt, met tal van Vlaamse pareltjes. Van ‘Ik zag Cecilia komen’ tot ‘’t Smidje’ en van ‘Allemaal’ tot ‘Porselein’. Het tweede gedeelde van de avond nam Straffen Toebak voor zijn rekening en dat was een schot in de roos.

Straffen Toebak, een Nederlandstalige coverband samengesteld uit straffe muzikanten met een hoog feestgehalte. Hun repertoire gaat van Will Tura tot Clouseau, van Paul de Leeuw tot Paul Severs, van Rob De Nijs tot De Kreuners, van Willy Sommers tot Slongs Dievanongs, van De Jeugd Van Tegenwoordig tot Nielson, van Corry Konings tot Zangeres Zonder Naam, van Suzanne & Freek tot Niels Destadsbader, van Davina Michelle tot Jaap Reesema ft. Olivia… En ga zo maar door.

Volgende dinsdag sta Hard to handle geprogrammeerd