Tiende Curieus geschenkenbeurs weerom succes.

Voor de tiende maal richtte CURIEUS LIERDE in OC De Lier een op de komende feestdagen gerichte geschenkenbeurs in.

Standhouders.

Naast enkele getrouwe standhouders vonden dit jaar ook enkele nieuwe creatievelingen de weg naar de geschenkenbeurs van Curieus Lierde. Met veertien standhouders vulden ze de zaal met handwerk en artisanale producten.

Opkomst.

Zelfs ondanks het gure weer en de verscheidene Kerstmarkten in de directe omgeving kwamen er toch heel wat bezoekers opdagen.

“We stellen tot onze vreugde vast dat na al die jaren onze geschenkenbeurs nog niets aan interesse heeft ingeboet en ze werkelijk een gevestigde waarde geworden is. Ik merk zelfs dat er meerdere bezoekers van zaterdag ook de zondag terugkomen” wist Stijn Van Der Bruggen, de voorzitter van Curieus Lierde te vertellen. “Het is zeker ook de opstelling van de talrijke kleurrijke standjes, de diversiteit van hetgeen er wordt aangeboden en de gezellige sfeer die dit in de hand werken.” verduidelijkte secretaris Bert Wastyn.  “Opmerkelijk ook dat de vele bezoekers ruim hun tijd nemen om alles te bekijken, iets te kopen en nadien gezellig iets te nuttigen in de foyer.” voegde

Tamara De Geeter er nog aan toe. Deze drie mensen zijn de bezielers van de Socio-Culturele vereniging Curieus in Lierde en de organisatoren van deze prachtige geschenkenbeurs.

Voor elk wat wils.

Er was weerom een zeer ruim aanbod aan allerlei kerstattributen en typische kerstgeschenkjes maar tevens ook een ruim aanbod aan handwerk, keramiek en juwelen.

Verder waren er massage oliën, badzout en scrubs en voor de snoepers waren er zelfs artisanale lukken te verkrijgen. Een ruim aanbod dus met voor elk wat wils.

Om te vergroten, klik op de foto.