Sport- en Jeugddienst Oosterzele organiseert een LenteCUP minivoetbal

Veel sportcompetities eindigen eind april. De Sport- en Jeugddienst van Oosterzele wil met de organisatie van een LenteCUP minivoetbal zorgen voor een vervolg. De competitie bestaat uit twee aparte reeksen, een voor mannen en een voor vrouwen. Je kan inschrijven via de sportdienst, de App Tournify of door het scannen van de QR code op de affiche. De inschrijving is officieel na contante betaling van het inschrijvingsgeld bij de Sportdienst. Inschrijven kan tot 18 april.

In het voorjaar vallen veel sportcompetities stil. Met de LenteCUP minivoetbal wil de Oosterzeelse Sport- en Jeugddienst de sportievelingen een nieuwe uitdaging bieden.
De LenteCUP bestaat uit twee aparte reeksen, voor vrouwen en mannen. Een reeks bestaat uit maximaal acht ploegen. Zowel een groepje vrienden of een echte minivoetbalploeg kan zich inschrijven. Individueel inschrijven is niet mogelijk. Een ploeg bestaat uit minimaal vijf spelers (maximaal 10 spelers kunnen zich registreren) die vier keer dertien minuten op het veld staan.

 

De wedstrijden starten vanaf maandag 9 mei en vinden plaats op een maandag of vrijdag tussen 19 en 22 uur in sporthal De Kluize in de Sportstraat in Oosterzele. De finale is op zaterdag 16 juli 2022. Elke ploeg speelt zeven wedstrijden verdeeld over tien weken. De top drie van elke reeks valt in de prijzen.

 

Een ploeg inschrijven is mogelijk tot 18 april. Dat kan via de App Tournify of door het scannen van de QR code op de affiche of via de Sportdienst. Het inschrijvingsgeld bedraagt
50 euro per ploeg, voor het gebruik van de zaal, de kleedkamers, verzekering … Enkel na contante betaling van het inschrijvingsgeld bij de Sportdienst is de inschrijving officieel.

Wie vragen heeft kan mailen naar sportdienst@oosterzele.be .