Voedselteam Oosterzele in de startblokken

voedselteams_uitg-290x290

Na een geslaagde info-avond rond het concept van Voedselteams vzw in oktober heeft het lokale kernteam niet stilgezeten. Een depot werd gezocht en gevonden, de nodige procedures werden uitgewerkt, de financi ële basis werd gelegd en de webwinkel werd geoptimaliseerd. In januari is het zover voor Oosterzele en omstreken.

Op 13 januari 2017 vanaf 19h30 zal de startavond in de basisschool IZOO (Dorp 50 te Oosterzele) plaatsvinden. Op deze startavond zal enerzijds het concept Voedselteams voor eventuele nieuwe gegadigden kort worden toegelicht, en anderzijds zal er ingezoomd worden op de concrete manier van werken indien je ervoor kiest lid te worden: hoe werkt de webwinkel, wanneer zal het depot geopend zijn, wie zit er in het kernteam, … Ook krijg je die avond vrijblijvend de kans je als lid in te schrijven. Alvast belangrijk te weten: wie zich die avond inschrijft, heeft recht op een proefperiode van 3 maanden. In een latere fase wordt dit herleid tot 1 maand.

Inschrijven voor deze startavond kan je via oosterzele@voedselteams.be. Ben je dit echter uit het oog verloren, zal men je alsnog met open armen ontvangen die avond!

Kan je er die avond niet bij zijn, maar wil je graag de nodige info ontvangen of je als lid inschrijven, kan je ook terecht op het emailadres hierboven. Het kernteam of de regioverantwoordelijke van Voedselteams vzw helpt je graag verder.

Neem daarnaast ook zeker een kijkje op de facebookpagina ‘Voedselteam Oosterzele’, waar je op de hoogte wordt gehouden van alle nieuwigheden en ondernomen acties rond deze opstart.