Cultuurcentrum Zoetegem brengt programmabrochure voor het voorjaar uit.

ladylinn02-1

Wie in Zottegem woont, kreeg vorige maand, samen met het Stedelijk Infoblad, de allereerste voorjaarsbrochure 2017 van Cultuurcentrum Zoetegem in de bus. Daarin kan je de volledige programmatie voor de komende maanden vinden.

Ook in het voorjaar staan er opnieuw een paar kleppers op het menu, muziek en theater van de hoogste plank, met oa Sarah Ferri, Peter De Graef, Lady Linn en Action Zoo Humain, om maar enkele te noemen.

Vanaf 10 januari zal ook opnieuw wekelijks het betere bioscoopwerk te zien zijn bij CC Zoetegem. De lijst van topfilms wordt geopend met King of the Belgians, de vierde langspeelfilm van Peter Brosens en Jessica Woodworth met oa Peter Van den Begin en Titus De Voogdt. Cin é Local is er wekelijks terug vanaf dinsdag 10 januari 17.

Een overzicht van alle podiumvoorstellingen en films kan je nalezen op www.cczoetegem.be. Tickets kan je bestellen via de website of aan de UITbalie in de stadsbibliotheek.