Leupegemnaars klinken op 2017

img_2693

Leupegem, 10/01/2017: Zaterdag was het aan het feestcomité van Leupegem om het jaar feestelijk in te zetten. Alle inwoners van deze deelgemeente kregen een uitnodiging in de bus voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie vorige zaterdag in de parochiezaal. 

Naar goede traditie werden ook nu weer alle aanwezigen getrakteerd op een gratis glas cava, oesters en een braadworst. Ook nu weer zakte men massaal af naar de parochiezaal om te klinken op het nieuwe jaar. Voorzitter Dirk Gezels en zijn bestuur mochten ongeveer tweehonderdvijftig geïnteresseerden verwelkomen om samen het glas te heffen. (Sven De Spiegeleer)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X