Moortselenaren swingend in 2017

ddl-buurt-nieuwjaar-moortsele-1

Moortsele, 22/01/2017: Zaterdag mochten de inwoners van Moortsele in de Heemkring ’t Zaaltje  nieuwjaar komen wensen.  Zou een 80 man maakte   er gebruik van, tussen 19 en 21 uur werd er tussen pint en glas wijn duchtig gebabbeld.  Om 21 uur werden de aanwezigen   nog getrakteerd op een optreden van een coverband uit de regio van Oudenaarde, The Xperience. The Xperience bracht iets ongeziens: ‘Electro meets Rock’ Een cross-over van scheurende gitaren en pompende dancebeats in een nieuw en ongezien concept met een stevige entertainende multi-media totaalshow met vuurspektakel. Een muzikaal spektakel van Dance en Rock hits uit the 80s tot Stubru van nu, als mash-up gebracht door uitbundige ervaren muzikanten en entertainers, overgoten met een backdrop video- en geprogrammeerde rook-, vuur- en lightshow.