DAGVERZORGINGSCENTRUM DE BRON VIERT CHINEES NIEUWJAAR

fff

Zottegem, 30/01/2017: De senioren van DVC De Bron laten geen enkele kans onbenut om een feestje te vieren. Zo vierden zij op vrijdag 27/01 Chinees Nieuwjaar in het dagverzorgingscentrum (DVC) dat gelegen is in de Godveerdegemstraat in Zottegem.  

fffff

Het thema werd al een hele week in de kijker gezet. Zo werd het DVC eerst mooi versierd door het personeel en de senioren, vervolgens werd aangepaste kledij geknutseld om op vrijdag aan te doen. Op vrijdag 27/01 werd er gekookt. De senioren maakten zelf loempia’s, wok en fortune-cookies. Een niet alledaags menu dat wel werd gesmaakt. Als afsluiter van de themaweek werd er een Tai-Chi workshop georganiseerd door de ergotherapeut. Er werd met volle teugen genoten van deze oosterse bewegingsactiviteit.