Erpe-Mere: Alberto Jacobs doet mee met Top Model

Ingezonden :
alberto
Alberto is 24 jaar, zelfstandige ruitenwasser in hoofdberoep  bij zijn eigen firma AJC Vitres Cleaning.  Als hobby en passie is hij model/mannequin.
Alberto vertelt: Het was een droom van klein af. Deze is  werkelijk geworden.  Ik ben in oktober 2015 begonnen als model dankzij Mr Coppens die mijn profiel had gezien op Facebook en mij gevraagd had om te starten als model.  Zo een kans heb ik natuurlijk niet laten liggen het was een droom die werkelijk werd.

Zo ben ik begonnen met fotoshoots, ik heb fotoshoots gedaan zowel nationaal als internationaal. Ik heb shoots gedaan in Duitsland, Nederland, Portugal en verschillende in Belgie.  Ik heb ook Modeshows gelopen in de Trade Mart Brussel, voor Fashion Forum, Firelle,..  ik had de casting van  Top Model Europe via Facebook gezien.
Ik ben mij gaan inschrijven en heb enkele weken nadien een mail gekregen om te zeggen dat ik geselecteerd was voor de halve finale.  In de halve finale moest ik het opnemen tegen kandidaten uit Nederland, Duitsland, Luxemburg en  Frankrijk.  De halve finale ging door in Tour & Taxi  te Brussel.  In de halve finale hebben we moeten defileren in verschillende thema’s Fashion eccentric, avond kledij (kostuum), ondergoed.

Na de stem van het publiek en van de jury kreeg ik en positief uitslag en mocht door naar de finale.  Nu ben ik in de finale en ga ik Belgi ë vertegenwoordigen.

Ik ben een van de enige Vlamingen, ik ben van Aalst maar woon sinds kort in Erpe-Mere.
Nu komen er nog meer landen bij Portugal, Spanje, Itali ë,…

Mensen kunnen voor mij stemmen op  mijn Facebook pagina.

Top Model Europe – Alberto leuk te vinden.

De finale zal plaats vinden op 18 Februari te Brussel.