Ploegvoorstelling Wielerclub Onder Ons Parike  

 

149-rudy1083

Brakel, 30/01/2017: In feestzaal Europa, stelde Wielerclub Onder Ons Parike vrijdag haar renners voor. Maar liefst 3 miniemen, 33 aspiranten, 29 nieuwelingen, 29 junioren en 1 belofte. Goed voor in totaal 95 renners.

2016 was een topjaar voor de wielerclub met heel wat overwinningen, en podiumplaatsen. Met Jenno Berckmoes (nieuweling) Provinciaal Kampioen Oost-Vlaanderen 2de jaars veldrijden, Fien Masure (aspirant 13 jaar) Provinciaal Kampioen Oost-Vlaanderen, weg en veldrijden, Kenzo Gaytant (aspirant 13 jaar) Provinciaal Kampioen Oost-Vlaanderen weg, Vlaams Kampioen weg en tijdrit.

Voorzitter Geert De Vos hoopt die lijn door te trekken in 2017. De club kreeg ook het kwaliteitslabel toegekend door Cycling Vlaanderen ”Gouden Wiel” jeugdvriendelijke Wielerclub 2017.

Schietecatte Rudy