Stripfestival in Geraardsbergen

stripfestaval-2017

Geraardsbergen, 09/02/2017:  Op 19 maart organiseert het cultuurcentrum De Abdij in samenwerking met de Geraardsbergse stripvrienden voor de zesde keer een stripfestival in Geraardsbergen in JC De Spiraal aan de Zakkaai te Geraardsbergen. 

De bezoeker kan er doorlopend terecht om er te snuisteren tussen de albums aan één van de standen of voor signeersessies van niet minder dan 42 striptekenaars! Onder meer uit België : François Walthéry, Christophe Simon, Pierre Boshmans, Olivier Paques, Ingrid De Vuyst, Ivan Adriaenssens, Eric Demarbaix, Benoit Gosselin ,Tibo De Marck, Ivan Bulté, Steven Van Bael, Wouter Van Gyseghem, Bart Pletinckx, Matthias Cruyssaert, Peter Brutin, Pascal Schokaert, Ersel, Thomas Du Caju,

Daniël Kox, Malik, Yves Plateau, Alain Poncelet, Capia, Leonardo Palmisano, David Peeters, Marcuz Weemaels, Valerie Reniers, Xavier Fourquemin, Arnaud Stouffs, Aaargh, Philippe Glogowski en Walterell zullen van de partij zijn.

 

Tevens mogen we dit jaar volgende tekenaars uit het buitenland verwelkomen:  Andreï Arinouchkine uit Rusland ;  Pascal Piatti , Fabrice Lehenanff, Frédéric Toublanc, Annabel, Gilles Mezzomo en Juan-Maria Cordoba uit Frankrijk en Alessia DeVincenzi en Stefano Carloni uit Italië.

Dit jaar is er ook een “Mystery” auteur…..

Tevens wordt er een expo tentoon gesteld rond Thomas Du Caju  .

De kinderen kunnen de ganse dag gegrimeerd worden door Jimmy Steen.

Door de Bib wordt er een Workshop Striptekenen ingericht in samenwerking met Tibo.

Een ticketje voor dit stripfestival kost 3 euro, kinderen –12 jaar is gratis.

Het stripfestival is open van 10 tot 18 uur.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X