Veteranen EC Oudenhove, ploeg van ’t stad?

veteranen-oudenhove-3

Zottegem, 13/02/2017: Vandaag stellen we u de veteranenploeg van EC Oudenhove voor, een fusieploeg van de veteranen van ECO en De Plaskes die vorig jaar tot stand kwam. De laatste weken rijgt deze sympathieke ploeg de overwinning aan elkaar in die mate dat titel van Ploeg van ’t stad binnen handbereik ligt.  Onder impuls van Olivier Laemont en John De Clercq kwam het vorig seizoen tot een fusie tussen de veteranen van ECO en De Plaskes. Er werd naast het aantrekken van verschillende nieuwe spelers, al twee seizoenen een goed gevulde kalender samengesteld. Speelminuten ten overvloed voor iedereen dus.

veteranen-oudenhove-1

Sinds begin dit seizoen worden de thuiswedstrijden gespeeld op het kunstgrasveld van Stad Zottegem en daarom mocht, gezien het nieuwe elan, een nieuwe uitrusting natuurlijk niet uitblijven. Die is er ook gekomen dankzij gulle sponsoring van Dane (De Vliegende Schotel), Andy De Loor (Andydecor), Steven Minnaert (Mine Energy) en Pieter Dierickx (Dierickx Electrotechniek).

Volg alles via  https://m.facebook.com/#!/veteraneneco/?ref=bookmarks

veteranen-oudenhove-2