SONY DSC

Piraten tussen de kleuters van de Vrije Basisschool Grotenberge/Oombergen

SONY DSC

Grotenberge/Oombergen, 12/02/2017: Kleuters van de vrije basisschool Grotenberge en wijkafdeling Oombergen werden vorige week verrast door enkele spectaculaire piraten. De show zorgde voor een afwisseling van dans, spel en acrobatie en waarbij zowel de allerkleinsten als oudste kleuters konden  genieten en mee entertainen.  Op de tonen van ‘piet Piraat  schip ahoi …’ voelden alle kinderen zich een echte piraat. Dit alles als voorbereiding op het grootouderfeest van donderdag 23 februari’17 waarbij onze grootouders hun kleinkinderen als echte piraten aan het werk zullen zien in de voorstelling ‘ Op schattenjacht’.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X