Winterontmoeting voor onthaalouders in Oudenaarde

cccc

Oudenaarde; 13/02/2017: In Oudenaarde zetten een 50-tal aangesloten onthaalouders zich het hele jaar met veel passie in voor de opvang van +- 500 baby’s, peuters en lagere schoolkinderen. Ouders appreci ëren de huiselijke en warme sfeer die een onthaalouder biedt. Ruim 400 ouders maakten in 2016 gebruik van een onthaalouder in Oudenaarde.

De dienst biedt een grote maatschappelijke meerwaarde op het vlak van kinderopvang in Oudenaarde. Bovendien zijn wij bijzonder fier over de degelijke kwaliteit van onze dienstverlening, die we voortdurend op een hoog niveau proberen te houden.

Als blijk van waardering voor de dagelijkse inzet en warm engagement van alle onthaalouders organiseert de Dienst een “Winterontmoeting” voor alle aangesloten onthaalouders en hun partner op vrijdag 17 februari as om 19u30 in de Volkszaal van het Stadhuis te Oudenaarde.

De voorzitter, Lieven Cnudde zal om 20u00 de onthaalouders een woordje zeggen rond de kinderopvang in Oudenaarde, de plaats en betekenis van de Dienst Onthaalouders hierin. Hij kijkt ook vooruit naar waar de Dienst Onthaalouders in de toekomst naar toe wil.

Als laatste maar daarom niet minst belangrijkste, worden onze jubilarissen gevierd. Onthaalouders die reeds 20, 25, of 30  jaar aan het werk zij via de dienst worden in de bloemetjes gezet. (Anick Forret)