EETFESTIJN TEN VOORDELE VAN WIELERWEDSTRIJD GP STAD ZOTTEGEM

img_1009

Zottegem, 15/02/2017 — Zoals ieder jaar op de eerste zondag van maart, ditmaal dus op zondag 5 maart, nodigen bestuur en medewerkers van de vzw Zottegemse Wielerclub alle wielerliefhebbers en sympathisanten uit voor hun eetfestijn ten voordele van de Grote Prijs Stad Zottegem die over enkele maanden, op kermisdinsdag 22 augustus, al aan zijn 82ste editie zal toe zijn.  

De tafels zullen op 5 maart in de stedelijke feestzaal Bevegemse Vijvers gedekt worden van 11u30 tot 15u30. Op het menu staat krabcocktail als voorgerecht, steak (keuze uit drie sauzen) met frietjes of een vispannetje met frietjes als hoofdschotel, en een ijsje als dessert.

Kaarten kosten 18 euro voor volwassenen en 8 euro voor een kindermenu: steak of gehaktballetjes met frietjes, en ook een ijsje als dessert (geen voorgerecht). Hoewel er op de dag zelf aan de ingang ook nog kaarten te verkrijgen zullen zijn, is het om organisatorische redenen toch wenselijk zo veel mogelijk gebruik te maken van de voorverkoop bij de bestuursleden van de vzw Zottegemse Wielerclub. (CC)