Borsbeke, Vrije Basisschool: Juf Els genomineerd voor ‘boekenjuf 2017 ‘

img_0094

Borsbeke, 23/02/2017:  Alweer een primeur in de Vrije Basisschool van Borsbeke! Een paar weken geleden werd het nieuws bekend gemaakt dat juf Els Hofman, leerkracht derde leerjaar en sinds twee jaar ook boekenjuf van de school, samen met nog 10 anderen geselecteerd werd om kans te maken op de titel ‘boekenjuf 2017’.

Dat ze die titel verdient staat voor ons als team buiten kijf! Zo organiseert ze telkens originele activiteiten voor alle leerlingen voor bijvoorbeeld de jaarlijkse gedichtendag, de voorleesweek, de Boekenweek, enz. En niet te vergeten, wekelijks mag weer een andere klas naar haar boekenklasje om te luisteren naar, en te werken rond een leuk boek! Of ze de prijs van ‘boekenjuf’ al dan niet in de wacht sleept, weten we pas eind mei.