Open-VLD Oosterzele geeft transparantie over mandaten. Wie volgt?

1200px-Open_VLD.svg.png

Oosterzele, 24/12/2017, persbericht: De collega’s van @groenoosterzele vroegen transparantie over mandaten. Daar gaan we graag op in. Als eerste partij maken we de cijfers van onze gemeenteraadsleden bekend. Voor deze vergaderingen vinden ook héél wat – onbezoldigde – voorbereidingsvergaderingen plaats. Politiek doen we voor de Oosterzelenaren. Niet voor onze portemonnee… zoals je ongetwijfeld kan zien. Benieuwd of ook @nvaoosterzele en @cdenvoosterzele volgt met deze transparantie… 

20170223 VLD Oosterzele.jpg

Filip Michiels
Fractieleider Open Vld plus

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X