Zottegemse harmonie Vrije Kunstkring dekt de tafels voor een eetfestijn

haronie vrije kunstkring zottegem.png

Zottegem, 01/03/2017: Bestuur en leden van de Zottegemse harmonie Vrije Kunstkring nodigen opnieuw uit voor hun jaarlijks eetfestijn, ditmaal op zondag 12 maart in het OC Strijpen.  

Het was een jarenlange gewoonte dat dit begin april gebeurde maar omdat die afspraak dan steevast samenviel met de wielerklassieker Ronde van Vlaanderen en alhoewel die koers op groot scherm in de zaal kon gevolgd worden, organiseert de Zottegemse koninklijke harmonie Vrije Kunstkring haar jaarlijks eetfestijn sinds verleden jaar toch een paar weken vroeger, ditmaal op zondag 12 maart. Ook sinds vorig jaar worden alle sympathisanten, in plaats van vroeger in de Bevegemse Vijvers, voor dit eetfestijn nu verwacht in het stedelijk Ontmoetingscentrum Strijpen aan de Sint-Andriessteenweg, waar de tafels zullen gedekt staan van 11u30 tot 14u30.

harmonie-vrije-kunstkring-zottegem-2

Het menu laat kiezen tussen varkenshaasje met Provençaalse of champignonsaus, ossentong in madeirasaus en zalm op Normandische wijze, telkens geserveerd met kroketten. Deelnamekaarten kosten 15 euro voor volwassenen en 7 euro voor een kinderportie. Hoewel er op de dag zelf aan de ingang ook nog kaarten te verkrijgen zullen zijn, is het om organisatorische redenen toch wenselijk zo veel mogelijk gebruik te maken van de voorverkoop via bestuursleden en muzikanten. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden door middel van een e-mail naar info@vrijekunstkring.be.

CC