Quiz Landelijke Gilde Godveerdegem

dsc_1888-copy

Godveerdegem, 02/03/2017: Op zaterdag 18 maart 2017 organiseert de Landelijke Gilde Godveerdegem haar jaarlijkse quizavond in het ontmoetingscentrum van Godveerdegem. Ploegen van maximum 4 personen, leden LG betalen 4 euro ; niet leden LG betalen 5 euro per persoon.  

Dit jaar willen we opnieuw een gezellige quizavond aanbieden. Met de nodige variaties in de rondes willen we u een onvergetelijke avond bezorgen! Voor elk wat wils. Dit is immers meer dan een weetjeskwis. Het is kijken en luisteren, redeneren en gokken, glunderen en zuchten,…

Wanneer :  zaterdag 18 maart 2017 om 19u30

Waar : ontmoetingscentrum Godveerdegem Tweekerkenstraat 185

Inschrijving bij : Jef Vande Velde   tel 09/360.72.17 jefvandevelde@telenet.be of landelijkegilde.godveerdegem@gmail.com

Bezoek ook onze website : http://godveerdegem.landelijkegilden.be