KWB bezoekt brouwerij Duvel-Moortgat

duvel-moortgat

Sint-Lievens-Houtem, 07/03/2017, persbericht. Woensdag 26 april 2017 organseert KWB Sint-Lievens-Houtem een avondlijk brouwerijbezoek aan Duvel-Moortgat in Breendonk.  

Wil je graag meer weten over je favoriete drank en het brouwproces? Ontdek alles over de geschiedenis van de brouwerij Duvel Moortgat en neem een kijkje binnen de muren van de brouwerij en de bottelarij. Leer wat Duvel zo uniek maakt en hoe je de godendrank correct inschenkt.

SSST, HIER RIJPT DEN DUVEL
Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. Het unieke brouwproces, dat zo’n 90 dagen duurt, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak.
DE UNIEKE BELEVING VAN EEN BROUWERIJBEZOEK

Laat je meenemen door het wondere universum van de brouwerij. Je wordt ontvangen door een professionele bedrijfsgids. Na de introductiefilm krijg je een rondleiding in de brouwerij en ontdek je alles over het brouwproces en de indrukwekkende bottelarij. Je proeft er zogenaamd ‘lagerbier’. Dat is Duvel die nog niet helemaal klaar is maar interessant om te proeven. Dat kun je uiteraard alleen doen tijdens een brouwerijbezoek. Nergens anders!

De rondleiding wordt afgesloten met een schenkinitiatie Duvel en twee consumpties. Je gaat naar huis met een leuk aandenken.

Wie gaat mee?

Wanneer? Woensdag 26 april 2017
Vertrek? We vertrekken om 17u45 (stipt!) met de bus op het Marktplein!
Het bezoek vangt ter plaatse aan om 19u. en duurt ongeveer 2,5 uur
Deelnameprijs bezoek + busreis?
KWB-leden: 20 euro; niet-leden: 25 euro.
Interesse? Inschrijven graag zo vlug mogelijk kan en tot uiterlijk op 4 april 2017 via Kristel Van den Rijse, 0477/53.76.99 of Paul De Roo, 0496/53.94.67 of mail naar: kwb.houtem@telenet.be
Betalen kan via rek.nr. BE13 1430 6221 9339 van kwb met vermelding ‘Duvel’

Contactpersoon (voor de pers):
Paul DE ROO, 0496 53 94 67 of kwb.houtem@telenet.be

Over kwb:
Kwb is een boeiende vereniging met een waaier aan interessante activiteiten: ontspanning, debatavonden, sport, uitstappen voor het hele gezin. We zijn in de kwb ook bezig met wat ons wakker houdt: het opvoeden van kinderen, de stress op het werk, de economische crisis en de werkloosheid, de migranten in onze straat, onze eigen gezondheid en die van het leefmilieu, enzovoort.
Kwb telt zo’n 70.000 leden en een 700-tal lokale afdelingen. De vereniging wordt gedragen door duizenden vrijwilligers die een zeer verscheiden aanbod verzorgen voor mannen, vrouwen en gezinnen.