Buiten Bolsteren online

buiten bolsteren Feestjaar 2017

Zwalm, 08/03/2017, persbericht:  Werken als vrijwilliger is inspirerend, versterkt je als mens en je draagt je steentje bij tot een warmere samenleving. Je betekent iets voor je omgeving en wat nog leuker is, je beleeft er hopen plezier aan! In Vlaanderen zijn naar schatting 750.000 vrijwilligers. Ben jij de volgende? Ja? Dan kan je bij vzw De Bolster  aan de slag!  

Buitenbolsteren_affiche.jpg

Buiten Bolsteren is een initiatief van vzw De Bolster, een centrum voor mensen met een verstandelijke beperking of een niet-aangeboren hersenletsel uit de regio Zuid-Oost-Vlaanderen. We willen onze cli ënten de kans bieden om meer deel te nemen aan activiteiten in de maatschappij. Daarom werd Buiten Bolsteren ontwikkeld, een website waar zowel cli ënten, hun begeleiders en vrijwilligers in contact komen met elkaar.

Met veel trots kondigen wij aan dat onze website www.buitenbolsteren.com online staat! Op de website kan je een kijkje nemen op de ‘Wensen’-pagina. Hier staan alle cli ënten (en hun wensen) opgesomd waardoor het voor onze vrijwilligers veel gemakkelijker wordt om in het grote aanbod een goede match te vinden. Want wij vinden het ook belangrijk dat jij als vrijwilliger een leuke tijd beleeft. Daarnaast beschikt de website over een ‘Kalender’ en een ‘Vaste activiteiten’-pagina waar tal van leuke uitstappen staan. Deze activiteiten zijn in de buurt en geselecteerd op het niveau van onze doelgroep.

Wil je mee naar de cinema, een koffietje gaan drinken, een uitstapje maken naar Eurotuin, gaan bowlen, een lekkere pannenkoek met een dot slagroom gaan eten… we doen het allemaal! Voel je het al kriebelen? Surf dan snel naar onze website en start je carrière als vrijwilliger!