Winnaars spaghettifestijn GO! Herzele bekendgemaakt

winnaars-spaghettifestijn_20

Herzele, 08/03/2017: Het campus spaghettifestijn van het GO! Herzele (basisschool De Trampoline, KAZ-klas en Atheneum Herzele) stond volledig in het teken van Valentijn. De zaal werd opgesmukt met grote en kleine hartjes en het directieteam verwelkomde de aanwezigen met een warm hart. Ook de tombola stond in het teken van de liefde. Wie maakte de beste schatting van het aantal zoete hartjes luidde de vraag.  

E én gelukkige raadde het exacte aantal, in de vaas zaten maar liefst 171 snoepjes. Goed dat de telling vooraf gebeurde want tijdens het festijn grabbelden heel wat gelukkige kinderhandjes naar de snoepjes. Terwijl de ouders genoten van het gezellig samenzijn, ravotten hun kinderen in de kinderhoek van de kleuterblok. De leerlingen van 7 kinderzorg zorgden ervoor dat de kleintjes het volop naar hun zin hadden.

De voltallige campus is zeer tevreden over de talrijke opkomst en dankt alle aanwezigen. De opbrengst wordt ingezet voor het verfraaien van de klaslokalen, de aankoop van technisch didactisch materiaal en de aankoop van I-pads.

De winnaars van de tombola zijn: Els Coppens (1ste prijs), Johnny Doolaege (2de prijs), Luc Gallopyn (3de prijs), Antoine De Clercq (4de prijs) en Guy Casteur (5de prijs).