Break@4 voor de derde keer op rij de vriendelijkste handelaar van Ninove

SORI0008

Ninove, 11/03/2017: Op vrijdag 3 maart 2017 werden in feestzaal De Majeur in Roosdaal de vriendelijkste handelaars van: Aalst, Affligem, Asse, Brakel, Dilbeek, Erpe-Mere, Galmaarden, Geraardsbergen, Haaltert, Halle, Herzele, Liedekerke, Lierde, Ninove, Roosdaal, Ternat en Zottegem bekendgemaakt en gehuldigd. Break@4 is met een score van 9,87 punten op 10 terug de vriendelijkste in Ninove en dit voor de derde keer op rij.  

SORI0010

“De award voor Vriendelijkste Handelaar is een erkenning die we krijgen van de klanten. Daar doe je het allemaal voor. Je moet als handelaar dankbaar zijn dat de klanten tot bij jou willen komen. We zijn doorheen de Lente- en Eindejaarsactie gewoon onszelf gebleven. Het is belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen bij ons. We gaan dan ook verder doen zoals we bezig zijn en naar onze klanten luisteren als ze feedback hebben voor ons.” aldus de zaakvoerders Ann & Wim

SORI0021

Wilt u dat ze voor een vierde keer de award winnen, kunt u gerust via deze link http://www.handelsgids.be/ninove/break-at-4/ terug op hun stemmen. U kunt trouwens zelf in de prijzen vallen.

SORI0006