Zottegemse taart voor Tim Matthys

Taart Tim Matthijs 0

Zottegem, 12/03/2017: Vanmorgen werd voetballer Tim Matthys door enkele supporters van KAA Gent bij hem thuis verrast met een taart . Zottegemnaar Tim speelt momenteel voor KV Mechelen en strijdt vanmiddag tegen KAA Gent voor een plaats in Play-off 1.  

Taart Tim Matthijs 1

Het initiatief kwam van Zottegemnaar Stijn De Bruycker die via zijn zelf opgericht Project Stisa  een goed contact onderhoudt met enkele bekende voetballers. Hij sprak de Zottegemese bakker Bart Schelstraete van Bakkerij Sint-Anna aan en die, zelf nooit verlegen om een ludieke actie, twijfelde geen seconde. Hij maakte een taart waarop Tim zowel als voetballer van KV Mechelen als van KAA Gent te zien is.

Taart Tim Matthijs 2

Tim  stelde initiatief zeer op prijs en ontving de delegatie supporters en perslui zeer hartelijk. ‘Hopelijk smaakt ze vanavond naar de overwinning’ klonk het. Over wie die winnaar dan wel moest zijn bestond bij Tim ondanks zijn Gent-verleden geen twijfel. “Uiteraard Mechelen!”

Taart Tim Matthijs 3