Ga mee op foto-jacht met fotograaf Philippe Velghe

17351114_10210640515161835_1253635271_n

Vlaamse Ardennen: Deze schitterende foto van een zonsopgang in de Scheldemeersen in Zingem  bewijst het nog maar eens: onze fotograaf Philippe Velghe zoekt en vindt de mooiste plekjes in de Vlaamse Ardennen en weet ze als geen ander in beeld te brengen. Wie zich door hem wil laten inspireren en eens wil meestappen tijdens zijn jacht op prachtige foto’s, dat kan. Neem contact met hem op via deze link: Philippe Velghe. Hierna een kleine, maar bovenal prachtige greep uit zijn stilaan indrukwekkende Vlaamse Ardennen-archief.

Velghe kiest er zeer bewust voor om geen eindeloze fotoreeksen te maken, maar hanteert in plaats daarvan het principe: een onderwerp in een moment = een foto. Hij verheft zo het onderwerp en vooral het moment tot kunst en laat beide spreken.

Geniet van de reeks hierna en wie ook maar een beetje interesse heeft in fotografie en bijgestaan wil worden  door een ware fotokunstenaar, niet twijfelen: Contacteer Philippe Velghe, hij is een kei in zijn vak en zal je vast en zeker inspireren, daar steken wij onze handen voor in het vuur.