Oaserit in Merelbeke

_MG_0116

Merelbeke, 26/03/2017: Zondag 13 augustus is er de 5de oaserit voor oldtimers in Merelbeke. De dag start met een ontbijt en daarna volgt de rondrit 130 km door de mooie Vlaamse Ardennen. De start en stopplaats is voorzien aan het atheneum van Merelbeke (Potaardeberg 59). Inschrijven is nu al mogelijk.  

_MG_0070

Onderweg krijgen de deelnemers enkele van de mooiste bergen van de Vlaamse Ardennen  op hun route : Eikenberg, Taaienberg, Wolvenberg, Ladeuze, Koppenberg en nog enkele… Er worden maximum 100 wagens toegelaten, waarbij alle deelnemers worden verwend door verschillende sponsors met een prachtige prijsuitreiking op het einde van de rit. Het einde van de rit is voorzien om 17u00. Kijklustigen zijn dan welkom langs de Potaardeberg om een kijkje te komen nemen.

Meer info bij Anno Eddy op het nummer 0474 87 40 16 of op depluis@hotmail.be.