Zilver voor Jenno Berckmoes op Provinciaal Kampioenschap

1-RUDY1591Sint-Lievens-Houtem, 12/04/2017: “Een tijdrit liegt natuurlijk nooit en de sterkste wint meestal wel”, het zijn de woorden van Jenno Berckmoes die gisteren een 2de plaats behaalde op het Provinciaal Kampioenschap tijdrijden in Ursel. 

“Dus ik wist dat Branko en Thomas zeer goed gingen zijn, en ik was niet zo zeker of ik wel op niveau was! Ik voelde mij redelijk goed en ik gaf meteen alles. Ik zag dat het goed was en ik vond wel dat ik een sterke tijd had! Branko was duidelijk beter, en hij is verdiend Provinciaal Kampioen”, Aldus een eerlijke  Jenno.

1-RUDY1551

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X