Zottegemse senioren op stap in Ninove

IMG_3139Zottegem, 16/04/2017: Tijdens de stadswandeling met gids leerden de leden van Neos Zottegem heel wat bij over deze stad, die zich “De Oudste, de Stoutste en de Wijste der steden” noemt. Bijzondere aandacht ging uit naar het bezoek aan de abdijkerk, een prachtig gerestaureerd romaans-gotisch gebouw toegewijd aan Sint Cornelius en Sint Cyprianus, nu toegewijd aan O.L. Vrouw Hemelvaart als parochiekerk van Ninove. Na een smakelijk middagmaal gingen ze de geuren van La Lorraine opsnuiven en zagen ze hoe het er aan toe gaat in deze industriële bakkerij.
Meer dan 50 deelnemers vertrokken blijgezind huiswaarts met bovenop nog een rijk gevulde zak met producten van La Lorraine. De daguitstappen bij Neos zijn populair en de moeite waard om aan deel te nemen. Vind het programma via www.neosvzw.be/zottegem.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X