Andrea Tafi Classic – Zondag 23 april 2017

Vlaamse Ardennen, 17/04/2017: Ex-winnaar van de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix, Andrea Tafi, neemt je mee langs de mooiste en meest betekenisvolle plekjes van zijn tweede thuis: het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen. Deel je rit goed in want diep in de finale wachten nog drie kleppers van formaat: de Bosberg, de Congoberg én de legendarische Muur van Geraarsbergen. Met de Proximus Cycling Challenge bieden … 

Met de Proximus Cycling Challenge bieden Proximus en Flanders Classics u voor het vierde jaar op rij de ideale omkadering voor een heerlijke fietservaring. Het parcours is duidelijk uitgepijld, bevat de nodige bevoorradingen en bovendien is de verzekering in de prijs inbegrepen. U heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Bike Wash. Maak ook een leuke foto tijdens de cyclo waar jij aan deelneemt, post hem via Twitter of Instagram op jouw profiel met de hashtag #dichtbijdekoers en kom deze afgedrukt afhalen aan onze Printsta-stand.
AFSTANDEN EN VERTREKUREN

25 – 40 km: 08u00-11u00
85 km: 08u00-10u30
140 km: 07u30-09u30

OPENINGSUREN BEVOORRADINGEN
Meer info hieromtrent volgt later.

PRIJZEN
Vooraf inschrijven — lid Cycling Vlaanderen/VWB: 8 euro
Vooraf inschrijven — geen lid Cycling Vlaanderen/VWB: 10 euro
Ter plaatse inschrijven – Cycling Vlaanderen/VWB: 10 euro
Ter plaatse inschrijven — geen lid Cycling Vlaanderen/VWB: 12 euro

Vooraf online inschrijven aan voorverkoopprijs is mogelijk tot vrijdagavond 23u59 voor de cyclo in kwestie en kan via www.proximuscyclingchallenge.be. Online inschrijven kan via diezelfde link nog tot aanvang van de cyclo in kwestie maar na vrijdagavond 23u59 aan dagprijs.

(SR)