Tweede paaseierenraap in Zandbergen was een succes

PAASEIERENRAAP GoudenEiGevondenDoorCeleste (1)

Op paaszaterdag 15 april organiseerde de Dorpsraad Zandbergen voor de tweede keer op rij een paaseierenraap voor alle kinderen van Zandbergen en omstreken. Ondanks het slechte weer, zochten meer dan 100 kinderen op de speelweide van de Sint-Lutgardisbasisschool, de locatie van dienst, naar 1.500 verstopte paaseitjes.  

PASEIERENRAAP Voordestart

De zoektocht werd opgedeeld in een deel voor kinderen tot 6 jaar en deel voor de oudere kinderen. In elke zone werd een gouden en zilveren ei verstopt. De kinderen die deze eieren vonden kregen een extraatje van de paashaas. Ook de mooiste tekeningen werden beloond. De ouders konden tijdens de paaseierenraap genieten van een glaasje aan de bar. Elk kindje kreeg paaseitjes mee naar huis.

(LB /  Karlien Premereur)

PAASEIERENRAAP LedenDorpsraadmetBurgemeester

Foto’s:

–  C éleste vindt het gouden ei en toont het maar al te graag aan de paashaas

–  Voor de start: net voor de start verzamelen de kinderen op de speelweide.

– LedenDorpsraad: Het team achter de paaseierenraap samen met burgemeester De Padt