Timothy Herman Provinciaal kampioen 2017 in Lebbeke

timothy herman _D4S0186.jpg

Lebbeke, 23/04/2017:  Timothy Herman is zondag Kampioen van Oost Vlaanderen geworden in Lebbeke met een worp van 71m38 , Vooral geen pijn bij zijn worpen heeft Timothy de meeste voldoening gegeven om verder te werken naar het nieuwe seizoen. toe.  

timothy herman DSC08852

Nu twee weken trainen en dan komt voor zijn club een belangrijke wedstrijd en hoopt Timothy 13 punten te winnen in de Beker voor clubs in hoogste afdeling. Deze wedstrijd word in het Koning Boudewijn stadion in Brussel afgewerkt. Nu maar hopen dat de pijn van de schouder weg blijft dan kan Timothy een mooi seizoen te gemoed gaan.

timothy herman picture

We bedanken vooral de trainer Luc V.Maldegem en kine Ronny Notebaert die proberen Timothy door training en kine pijnvrij te gooien. Het is van eind 2015 wanneer de operatie was dat Timothy gisteren geen last had om te gooien. De toekomst ziet er nu veel rooskleuriger uit dan enkele maanden terug.

Chris Herman