Luc Caals en Zwalmfanfare slaan handen in elkaar

Op Zwalm, 26/04/2017: Zaterdag 29 april vindt op het podium in Zwalm een interessante treffen plaats: Luc Caals zakt namelijk uit Schoten af om samen met de Zwalmfanfare een optreden voor het publiek in de Zwalmparel te brengen.

De Zwalmfanfare bestaat in 2017 namelijk 50 jaar en dat laat ook gemeente Zwalm niet onopgemerkt voorbijgaan. De handen werden in elkaar geslagen om hen in het Zwalm Kluistert-programma op te nemen. Hun traditionele lenteconcert transformeert zich dit jaar in een heus jubileumconcert met speciaal voor Luc Caals geschreven arrangementen. Als creatieve duizendpoot zal Luc Caals het geheel ook van de nodige humor voorzien. En met een presentator, backing vocals, een muziekgroep uit Oudenaarde, … belooft het een heel speciale avond te worden!

Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar via het e-loket van gemeente Zwalm (www.zwalm.be) of bij de muzikanten zelf (0494 80 84 98). Haast je wel, want de laatste tickets gaan snel de deur uit!