Gouden bruiloft in Merelbeke

DDL merelbeke gouden br beernaert sylvain en de maertelare edith 2

Merelbeke, 29/04/2017: Sylvain Beernaert en Edith De Maertelaere vierden vorige week hun gouden huwelijksverjaardag. Sylvain en Edith huwden op 22 april 1967 in Schelderode en hebben twee kinderen, Thierry en Gaetan. Zij zorgden op hun beurt voor vijf kleinkinderen. (DDL)

Sylvain was  technisch tekenaar bij een studio bureau (gewapend beton). Edith is huisvrouw gebleven en nam de zorg voor de kinderen en later voor de kleinkinderen voor haar rekening. Nu genieten ze samen van hun pensioen. Het feest vond plaats in zaal Caipirinha in Lembergen. Het gouden koppel kreeg bezoek van een ruime delegatie van het gemeentebestuur.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X