Diamanten huwelijksverjaardag in Geraardsbergen

Jubileum2

Geraardsbergen, 30/04/2017: Vorige week vierden Marcel Vandenbergen en Maria Vrankx hun 60ste huwelijksverjaardag. Goed voor diamant. Prachtig toch? 

Marcel, geboren op 17 september 1933 werkt voor Electrabel – Intercom. Momenteel staat genieten voorop. Maria was actief als huisvrouw en poetsvrouw, zij werd geboren op 6 december 1936 en is dus een paar jaar jonger dan Marcel.

Het koppel huwde op 27 april 1957 in Lessen. Ze hebben samen 1 zoon en 1 kleinkind. Hun 60ste huwelijksverjaardag vierden ze vorige week, in restaurant ’t Platteland in Bever. Ze kregen er bezoek van het stadsbestuur én van onze fotografe Lisa Bilterijst!

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X