Lenteconcert Drumband en orkest in GC De Kluize Scheldewindeke

DDL scheldewindeke lenteconcert voor god en vlaanderland (1)
Scheldewindeke, 01/05/2017 – Voor een zalig Lenteconcert ben je bij de Koninklijke Muziekvereniging Voor God en Vlaanderland aan het juiste adres. Op zaterdag 6 mei om 20 u zullen alweer veel muziekliefhebbers afzakken naar het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. De harmonie voor ‘God en Vlaanderland” zal je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden in de theaterzaal van de Oosterzeelse cultuurtempel. Plezier dat je met velen deelt, is plezier dat zichzelf vermenigvuldigt. Het concert met drumband en orkest zal indruk maken. Vanaf 20 u wacht in GC De Kluize een zalige muziekavond. (R17 & DDL)  
DDL scheldewindeke lenteconcert voor god en vlaanderland (2)
Nog even meegeven, dat de drumband van KMV ‘Voor God en Vlaanderland’, geleid door Andreas Keppens, nationaal kampioen werd in derde afdeling. Beste muziekliefhebbers, smul mee van de verrassing die de drumband en het orkest u te bieden heeft. Ze zijn van plan om er stevig in te vliegen en bouwen verder op het succesrecept van de voorbije jaren: keigoede muziek door een groep enthousiaste muzikanten, sowieso wordt het opnieuw een leuke avond. Gedreven en gemotiveerd…zeer enthousiast ook.
DDL scheldewindeke lenteconcert voor god en vlaanderland (3)

Een must voor elke muziekliefhebber. Een sterk concert moet de temperatuur in de theaterzaal de hoogte injagen. Zeker weten, de drumband en het orkest palmen CG De Kluize in. Ze gaan tonen waarmee ze bezig zijn. Het lenteconcert wordt gedirigeerd door Andreas Keppens en Wim Van Volsem. Een concert met nieuwe pareltjes, die je nog nooit hoorde. Tickets tegen 8 euro (voorverkoop) en 10 euro (kassa). Meer weten? info@fanfarescheldewindeke.be.

(Reporter 17, foto DDL)