Oosterzele onderneemt en beweegt

oosterzele

Oosterzele, 01/05/2017 – Van 29 april tot en met 3 juni 2017 loopt de actie ‘Oosterzele Onderneemt en Beweegt’. Kom te voet of met de fiets uw boodschappen doen bij de lokale handelaars en verzamel stempels op uw spaarkaart. Je maakt kans op één van de twee hoofdprijzen: een duurzame dames- of herenfiets en een paar duurzame wandelschoenen. Er zijn ook 17 waardebonnen van 25 euro te winnen, te spenderen bij één van de 17 deelnemende handelaars! Zo help je mee de ecologische voetafdruk te verminderen want lokaal winkelen = buurtwinkelen. (R17)  

De deelnemers:

Balegem: Slagerij Kurt, Schoonheidsinstituut Cybele, Schoenen La Crea, Chris Decor, Fietsen Stefan, Fidesca, Slagerij Jo Heyndrickx, Stokerij Van Damme, Kapsalon Sabine.

Scheldewindeke: Het Zoeteke, Made by Vero, Verzekeringen De Groote, Slagerij Gunther en Wendy.

Oosterzele: Kookwinkel Oud Huis Sacks, Kapsalon Marva, Bockstaele Hairstyling.

Markt: Simonne Leys (woensdag Scheldewindeke, zaterdag Oosterzele).

Reporter 17

X