Oudenaardse hogeschoolstudenten ondersteunen kwetsbare en kansarme kinderen

header_IMG_20170320_200920

Oudenaarde, 02/05/2017 –  Het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk, Rotary Oudenaarde en het OCMW van Oudenaarde laten bij monde van OCMW-voorzitter Stefaan Vercamer weten dat een uniek project van start gaat in Oudenaarde. Studenten van hogescholen gaan een tot twee keer per week na schooltijd aan huis bij kwetsbare en kansarme gezinnen om die kinderen te helpen bij het huiswerk en om samen oefeningen te maken. (FS)

Tegelijk krijgen ook de ouders hulp en ondersteuning om na verloop van tijd hun kinderen zelf te helpen. Een interessant gegeven voor de student is dat deze activiteiten tellen als volwaardige stage, beiden worden er beter van zowel de gezinnen als de studenten.

Stefaan Vercamer laat weten dat de offici ële start van dit project aanvat met een voorstelling op donderdag 4 mei 2017 om 10.30 uur in de Volkszaal van het stadhuis van Oudenaarde.

Foto OCMW Oudenaarde