Inbrekers op heterdaad betrapt in Melle

 

Melle, 03/05/2017: Het parket laat weten dat de  interventiedienst van politiezone Regio Rhode & Schelde gisterenavond drie inbrekers op heterdaad kon betrappen tijdens een inbraak in Melle. (PDV)

Het betrof een inbraak in een woning langs  de Gontrode Heirweg in Melle. Iets voor 19u dinsdagavond verwittigde een alerte buurtbewoner de politie. Hij meldde dat hij verdachte personen zag die vermoedelijk wilden inbreken in een woning aan de Gontrode Heirweg in Melle.

De bewoner was op dat moment afwezig. De interventieploegen reden onmiddellijk ter plaatse, met een ploeg van politiezone Gent in versterking. Drie personen werden door de politie op heterdaad betrapt terwijl ze zich in de woning bevonden.

Het betreft drie mannen van respectievelijk 27, 37 en 55 jaar, allen van Slowaakse afkomst. De verdachten werden gearresteerd. Ze werden vandaag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Gent. Ze werden alle drie aangehouden.