Sint-Lievens-Houtem: nieuwe omleidingen gepland

2222

Sint-Lievens-Houtem, 03/05/17 : De verkeerssituatie wijzigt op maandag 15 mei 2017 en dit naar aanleiding van de renovatie van het Marktplein te Sint-Lievens-Houtem.  De heraanleg van het Marktplein noodzaakt dat naargelang de werken vorderen, er steeds nieuwe verkeerssituaties ontstaan. (HDK, foto L.A.M.P.)

Voor de handelszaken die aan de Markt gelegen zijn is het vooral van belang dat “nieuwe omleidingen”  of nieuwe verkeerssituaties, goed en voorafgaand worden bekend gemaakt bij het brede publiek.

Op 15 mei start de aannemer van de wegenwerken met een nieuwe fase. Dat betekent uiteraard dat  er nieuwe omleidingen zullen noodzakelijk zijn. De belangrijkste wijziging is het afsluiten van de gewestweg N462 ter hoogte van de Paardenmarkt, en dit voor alle verkeer.

De schepen van Openbare werken Tim De Knijf  zal op vrijdag 5mei een persmoment organiseren waarop uitgebreid toelichting zal worden gegeven over de nieuwe verkeerssituatie.

 

X