Horebeekse Tess Debast krijgt 7.500 euro voor droomproject

44326742019126033b44b83a679c3a0f1281640d.jpgHorebeke, 06/05/2017 – Deze week  reikte Qmusic de derde Plezante Premie uit. Tess Debast uit Horebeke krijgt 7.500 euro voor haar droomproject: het opstarten van thuisverpleging voor kinderen.  

De Plezante Premie werd donderdag uitgereikt door juryvoorzitter Hans Bourlon, samen met luisteraars Jill, Joke en Tatiana. De bekendmaking van de winnaar gebeurde in het programma van Qmusic-avondspitsduo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Dorothee ging zelf meteen na de uitzending op pad om de Plezante Premie persoonlijk te gaan overhandigen aan Tess.

Een jury van Qmusic-luisteraars, bijgestaan door juryvoorzitters Hans Bourlon, V éronique Leysen en An Lemmens, beslist nog tot en met 12 mei welke projecten een Plezante Premie verdienen. De projecten waar ze elke dag uit kunnen kiezen worden voorgesteld in de ochtendshow bij Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen. Iedereen kan nog steeds een project indienen en zich inschrijven voor de jury via  Qmusic.be  en via de Q-app. (Fotocredit Q-Music)