Stad Zottegem schenkt 3.000 euro noodhulp aan Consortium 12-12

dsc_0284

Zottegem, 08/05/2017 – De ongeziene ellende als gevolg van de hongersnood in Zuid-Soedan, Jemen, Somalië en Nigeria leidde tot een gecombineerde steunactie van het Consortium 12-12. Zottegem maakt via de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking (Gros) 3.000 euro vrij. (PDV)

De stad wil hiermee niet alleen haar steentje bijdragen, licht schepen van ontwikkelingssamenwerking Joost Franceus toe. We willen ook sensibiliserend werken, ondermeer in aanloop tot een actie tijdens de braderij..

De GROS stelt op 24 juni een grote collectebus op en hoopt op die manier iedereen aan te zetten tot solidariteit. Ook zullen hapjes en fairtrade drank verkocht worden waarvan de opbrengst integraal naar het Consortium 12-12 gaat.

Rechtsreeks giften aan het Consortium kunnen uiteraard ook. Gewoon overschrijven op rekening BE19 0000 0000 1212.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X