Vandalen bekrassen minstens 10 auto’s in Zottegem

18386590_10211691384547747_1635060237_n

Zottegem, 09/05/2017 – Tijdens het weekend zijn langs de Meire minstens 10 auto’s bekrast. De vandalen sloegen op verschillende tijdstippen toe. De schade is groot. Getuigen wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie. (PDV)

Vrijdagavond/nacht: minstens vier

“De wagen van mijn partner werd vrijdagavond over de hele flank bekrast”, doet Kathleen Janssens haar verhaal. “Hij is nog maar een paar maanden oud. Mijn wagen werd toen gespaard, waarschijnlijk omdat hij wat verderop in de straat geparkeerd stond. Ik zag nog wel drie andere wagens de beschadigd werden.”

Zondagavond/nacht: minstens 7

Maandagochtend was het dan toch prijs voor Kathleen, én voor minstens 6 andere wagens. “Toen ik maandagochtend buiten kwam zag ik dat er opnieuw heel wat wagens beschadigd waren, meer dan waarschijnlijk zondagavond of -nacht. Ik dacht onmiddellijk dat ik geen twee keer geluk kon hebben en inderdaad, ook mijn wagen werd bekrast deze keer.”

Klacht

Kathleen legde klacht neer bij de politie die aangaf meer te zullen patrouilleren in de hoop  zo de daders vroeg of laat tegen de lamp te laten lopen. “Wie doet  nu zoiets”, besluit Kathleen. “Echt een laffe daad…”

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie van Zottegem via de website,  Facebook    en op het nummer  09 364 47 30. (Pieter De Valkenaere)