IVV-St.Vincentius Oudenaarde en Zottegem zette studenten verpleegkunde in de kijker

dag verpleegkunde IVV vincentius 20170512_135800_resized

Oudenaarde/Zottegem, 13/05/2017 – Naar aanleiding van de dag van de verpleegkunde werden de studenten van  het IVV-St.Vincentius in de kijker gezet door de begeleiders. (Sjk)

dag verpleegkunde IVV vincentius 20170512_142630_resized

Ingezonden : Vandaag 11/05/2017 hebben wij naar aanleiding van de ‘Dag van de verpleegkunde’ onze studenten van het IVV-St.Vincentius Oudenaarde en Zottegem in de kijker gezet. Het zijn de studenten die momenteel deelnemen aan het project start 2 work. We zijn nu bijna 2 weken verder en ze doen het uitstekend.

Vandaar dat wij als begeleiders vonden dat we ze vandaag eens extra mochten verwennen. Ze kregen elk een thermobeker als geschenk.  Het team is niet voltallig op de foto aangezien ze in twee weekendteams zijn verdeeld. Maar de verantwoordelijke van vandaag heeft de geschenkjes voor haar collega’s opzij gezet.