OVO-feesten en Schoolfeest Klavertje 4 in Oombergen

oombergen klavertje 4 IMG_4264_speeltuin

Oombergen, 22/05/2017, ingezonden – Klavertje 4 blijkt de enige school in de Zottegemse regio met enkel kleuters op de site!  Op zondag 11 juni trakteren de kleuters van Klavertje 4 in Oombergen je op een bruisend schoolfeest. De kleuters en peuters van het gezellige buurtschooltje in Oombergen oefenen al enkele weken om hun beste muzikale en creatieve beentje te kunnen voorzetten. Dans, zang, sketches staan zondagnamiddag centraal op de Oombergse speelplaats.  

grotenberge klavertje 4

Haal je fris zomerhemdje uit de kast, zorg voor een zonnehoedje en zonnebril want er wordt alvast een schitterende zomerdag beloofd (in Oombergen schijnt de zon altijd) en kom gerust een kijkje nemen op ons schoolfeest. Een ideale manier om kennis te maken met de dynamiek én gezellige uitstraling van Klavertje 4. Een bezoek dat je zal overtuigen waarom onze kinderen “luxe-kleutertjes” worden genoemd en van onze school “Droombergen” maakt !
Wie interesse heeft voor inschrijving komend schooljaar, graag vooraf seintje want de plaatsjes zijn bijna allemaal ingenomen !

Afspraak zondag 11 juni vanaf 15 uur, Oombergenstraat 19 in Oombergen.

49 ste OVO-feesten

Het schoolfeest kadert in het geheel van de 49 ste OVO-Feesten van de Oudervereniging Oombergen (OVO).
Het enige dorpsfeest dat dit kleine dorp nog rijk is.
En OVO verzorgt de plaatselijke inwoners alsook de ouders en kleuters van Klavertje 4 met een gevarieerd en culinair programma:

Zaterdag 10 juni vanaf 18.30 uur bieden wij u graag een driegangenmenu aan in ons restaurant voor slechts 20 euro (9 voor kindermenu): Gandaham met meloen, steak met frietjes en ijscoupe met aardbeien staan op het menu, dit bereid door onze eigen koks !
Deze zorgen ook voor eigen bereide balletjes in tomatensaus.
Op zondag 11 juni kan je vanaf 11.30 uur mee aan tafel schuiven voor een overheerlijke barbecue (16 euro, 8 euro voor de kinderen).
Een plaatsje reserveren kan tot woensdag 10 juni bij Frans Vral op 09/360.17.71 of via frans.vral@skynet.be

Voor alle info over het schoolfeest en onze school Klavertje 4 alsook de OVO-feesten kan je altijd terecht bij directeur Christ Meuleman op 09/360.44.06 of info@basisschoolgrotenberge.be