Ninomundo – Multicultureel feest in hartje Ninove

ninomundi SORI0273-2.jpg

Ninove, 24/05/2017-  Het Ninove van de 21ste eeuw is een multicultureel Ninove. Voor de vijfde keer wil de stad met NinoMundo uitgebreid aandacht schenken aan de culturele verscheidenheid in Ninove. Het is een leuk moment voor Ninovieters met en zonder migratieachtergrond om elkaar te leren kennen. (SR)  
ninomundi SORI0277-2

Een moment van ontmoeting

NinoMundo is een moment waarop Ninovieters met een migratieachtergrond de kans krijgen om zich aan hun nieuwe stadsgenoten voor te stellen. Samen steken ze een evenement in elkaar dat aandacht schenkt aan de culturele verscheidenheid in onze stad. Voor de vijfde keer wordt het plein aan winkelcentrum Ninia omgetoverd tot een gezellige plek vol lekker eten, fijne muziek en vrolijke dans. Zo wordt NinoMundo een leuk moment om elkaar beter te leren kennen.

ninomundi SORI0297-2

Culinaire markt

Op onze culinaire markt proef je van keukens van over heel de wereld. Met specialiteiten uit bijvoorbeeld Brazili ë, Turkije, Indonesi ë, Thailand of Congo komt je als lekkerbek zeker aan je trekken. Neem gerust de tijd om aan elk kraampje een kijkje te nemen en vooral te proeven van al dat lekkers.

Inschrijven voor de culinaire markt kan nog tot en met zondag 28 mei 2017. Dit kan viahttp://www.ninove.be/ninomundo-2017

(SR)