Eerste zege voor nieuweling Axandre Van Petegem

1-RUDY9728.JPG

Oosterzele/Oudenaarde, 06/06/2017 – Nieuweling Axandre Van Petegem uit Oudenaarde boekte gisteren in Oosterzele zijn eerste overwinning. Hij droeg zijn zege op aan ploegmaat  Elias Wynant die tijdens de wedstrijd zwaar ten val kwam. (RS)

Reactie Axandre

“Vanaf ronde twee kon ik het peloton ontlopen, samen Jens Vermoote en Laurens Gheysens. We liepen snel uit tot een 40 tal seconden. Na drie ronden wedstrijd kregen we het gezelschap van een achttal renners, met daar bij ploegmaat Jenno Berckmoes, Staf Galle, Thomas Martens, Arjan Poleij, Th éo Goebeert, Felix Impens, Robbe De Pauw en Jarne Bontinck.”

“We draaiden goed rond, goed ploegenspel met mijn ploegmaat Jenno. In de laatste kilometer demarreerde ik en Jenno stopte goed af. Zo behaalde ik mijn eerste overwinning. Nog een dikke merci aan mijn ploegmaat Jenno Berckmoes.”

Uitslag

1 Axandre Van Petegem — 2 Jenno Berckmoes — 3 Staf Galle — 4 Arjan Poleij ( NED ) — 5 Th éo Goebeert — 6 Laurens Gheysens — 7 Thomas Martens — 8 Jens Vermoote — 9 Felix Impens — 10 Robbe De Pauw.

De onfortuinlijke  Elias Wynant kwam tijdens de wedstrijd zwaar ten val.

Elias

(Rudy Schietecatte)