Word een held van de Vlaamse Ardennen

bannerhomepage

Vlaamse Ardennen, 13/06/2017 –  Het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen en Streekmotor23 organiseren op 8 juli in Recreatiedomein Kluisbergen een avontuurlijke familiedag en een teamchallenge ten voordele van Streekmotor23. (PDV)

RLVA viert z’n 25ste verjaardag op 8 juli met een zomers evenement in het Kluisbos. Het wordt een gezellig familiedag met een uitdagend en avontuurlijk programma (gratis). We dagen je uit om de titel ‘Held van de Vlaamse Ardennen’ te verdienen door allerlei avontuurlijke opdrachten uit te voeren. Ook een picknick, kinderanimatie, verhalenwandeling en barbecue staan op het programma (inschrijven via website voor sommige activiteiten).

Anderzijds is er de teamchallenge ‘Grote Helden van de Vlaamse Ardennen’   voor bedrijven en vriendengroepen ten voordele van Streekmotor 23, het streekfonds dat actief is in 23 gemeenten van Zuid-Oost-Vlaanderen. Schrijf je team van vier vriend(inn)en of collega’s in via de website voor een dag vol creatieve en uitdagende opdrachten die jouw team testen op ori ëntatie, zin voor avontuur, uitdaging en teamkracht. Met jouw deelname steun je Streekmotor23! Inschrijven en info via www.streekmotor23.be .

Alle info vind je via  www.rlva.be

X