Samana Scheldewindeke bezorgt je feestplezier in ‘t Open Veld met Paul Bruna

DDL oosterzele samana optredenPaul Bruna (2)

Scheldewindeke, 21/06/2017 – Samana Scheldewindeke organiseert op dinsdag 4 juli vanaf 14 u 30 in feestzaal ‘t Open Veld, Stationsstraat 114 in Scheldewindeke zijn 24 ste ontspanningsnamiddag. (R 17, foto’s fanclub PB)  

DDL oosterzele samana optredenPaul Bruna (1)

De show wordt heel feestelijk. Je krijgt een heel ontspannende namiddag aangeboden. Je zal je muziekhart kunnen ophalen. Samana Scheldewindeke ontvangt opnieuw entertainer en charmezanger Paul Bruna. Hij trekt al jaren door het Vlaamse land met een eigen seniorenprogramma. Het programma wordt gebracht live on tape.

Naast Paul Bruna fleuren ook zangeres Mieke en het showballet in ware Las Vegas stijl, de ontspanningsnamiddag op. De seniorenshow staat voor boordevol amusement met populaire liedjes, semi-klassieke nummers én humor van de bovenste plank. Amusement verzekerd.

Toegangskaarten kosten 6 euro. Bestuursleden komen langs voor de verkoop van kaarten. Wie de show niet kan bijwonen kan ook een steunkaart kopen tegen 4 euro. Je neemt deel aan de tombola met mooie prijzen.

Dankzij deze steun kan Samana Scheldewindeke een attentie aanbieden met Kerstmis en Pasen én worden activiteiten gesponsord. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa.