Zin om te basketten in Zottegem?

IMG_time-out-Alsemberg20juni2017

Zottegem, 25/06/2017 – Afgelopen dinsdag speelde BRC Time-Out een vriendschappelijke wedstrijd tegen de veteranen van BBC Alsemberg. Zin om eens mee te spelen? Lees dan vooral verder! (PDV)

De bezoekers kwamen het best uit de startblokken en wonnen verdiend het eerste kwart. In de 2 de kwart werd het een meer evenwichtige partij, toch gingen de bezoekers rusten met een voorsprong van 4 punten.

Gelegenheidscoach Jan stuurde tijdens de rust de thuisploeg bij en sprak de profetische woorden, “in het derde kwart gaan we er op en er over” en zo geschiede! Met 1 punt voorsprong begon Time-Out aan het laatste kwart.

Maar toen begon de ervaring van Alsemberg te spelen en wonnen ze uiteindelijk met 60-54. Het was een leuke wedstrijd en in september volgt de terugmatch in Alsemberg.

Nieuwe leden zijn altijd welkom

Als je ook goesting hebt in een stevig potje basketbal met BRC Time-ouT (BRC = Basket Recrea Club) dan kan dat uiteraard. We spelen elke dinsdagavond tussen 21 en 22.30 uur, met de aanwezige basketliefhebbers spelen we na een stevige opwarming een pittigwedstrijdje onder vrienden.

Voor de dorstigen is er traditioneel ook een drankje in de derde helft. Op gezette tijden meten we ons dus ook met een bevriende club zoals afgelopen dinsdag.

BRC Time-ouT werd in mei 2008 opgericht. Het is een initiatief van enkele ex-jeugdspelers van BBC Juventus en Patro Velzeke, d é twee Zottegemse basketbalploegen van destijds.

Maar basketverleden of niet: al wie van basketbal houdt, en ontspanning aan een beetje inspanning wil koppelen, is steeds welkom in de sportzaal van de Bevegemse Vijvers in Zottegem tegen 20.50 uur in kleedkamer 1. Graag wel even verwittigen met een mailtje vooraf bij brctmt@gmail.com.

Nu dinsdag 27 juni kan je eens gratis komen proberen. Voor meer informatie kunt u ook altijd terecht op de website van BRC Time-ouT: http://brctimeout.wordpress.com.