Geraardsbergen: sp.a heropent ’t Oud Volkshuis

unnamed (2)

Geraardsbergen, 04/07/2017 – Tijdens de zomermaanden heropent sp.a Geraardsbergen caf é ‘’t Oud Volkshuis’ elke maandagvoormiddag. Op die manier willen de socialisten graag tegelijkertijd de oude glorie van het volkshuis herbeleven én er een nieuwe impuls aan geven door er een ontmoetingsplek van te maken. (PDV)

Het opzet is om er meer van te maken dan enkel een caf é. Het wordt vooral een ontmoetingsplaats voor jong en oud, waar elke maandag de lokale sp.a mandatarissen ter beschikking staan. Eergisteren werd het volkshuis voor de eerste keer geopend.

”In een niet eens zo lang verleden was het volkshuis de ontmoetingsplaats bij uitstek voor heel wat ‘sossen’ en hun sympathisanten. Daarom hebben we besloten om in juli en augustus Het gROOD Verzet opnieuw elke maandagvoormiddag te openen tijdens de markt.    Bedoeling is om zo extra ontmoetingsmomenten te cre ëren waarop iedereen welkom is” vertelt Stijn De Bock, voorzitter van het feestcomit é van sp.a Geraardsbergen.

“We schuwen geen thema’s en gaan het hebben over veiligheid, netheid, leefbaarheid, mobiliteit, kinderarmoede, betaalbaar wonen…. Kortom waar de Geraaardsbergenaar wakker van ligt is voor ons een zorg en daarom willen we met een open vizier het gesprek aan met onze gasten.”, stelt Emma Van der Maelen, de lijsttrekker voor sp.a bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen.